Secure Data Centers @ Sarajevo, BiH


+387 33 563-000


Secure Data Centers @ Sarajevo, BiH


+387 33 563-000


USLUGE > SIGURNOST > DISASTER RECOVERY

Disaster recovery

Osigurajte dostupnost kritičnih podataka i servisa uz prilagođeno Disaster Recovery rješenje. 

QSS Disaster Recovery as a Service (DRaaS)

Efikasan disaster recovery plan je od neprocjenjive vrijednosti u slučaju katastrofe, a troškovi koji nastanu korištenjem ove usluge ne predstavljaju značajan teret za cjelokupan budžet kompanije. Pomoću drugih rješenja moguće je povratiti samo dijelove sistema, npr. dokumente, foldere i sl., dok QSS DraaS nudi potpunu funkcionalnost nakon nesreće, što uključuje i korištene aplikacije, i to sve online - putem QSS Clouda.DR smješten u cloud-u pruža vam izvesnost da će se vaše poslovanje brzo i sigurno vratiti u uobičajene okvire. Prema dizajniranom DR rješenju i ugovorenim SLA uslovima imate garanciju da su vaši podaci dostupni u definisanom roku. QSS ekspertski tim je dostupan 24/7/365 za svaku eventualnu intervenciju ili asistenciju.

Subscribe to our Newsletter & stay updated.

Sigurnost

Transparentnost

Fleksibilnost

Neprekidna podrška

Karakteristike

Heading photo

Kompletno i optimalno DR rješenje u cloud-u

● Podrška u celom procesu analize, kreiranja, implementacije, testiranja i odrđavanja DR rešenja● Rešenje prilagođeno konkretnim potrebama poslovanja i postojećoj infrastrukturi● Ekspertska podrška 24-7-365

Heading photo

Visoke performance

● Podrška i automatizacija za Microsoft, VMware, Oracle, Citrix i druga rešenja, uključujući i storage level replikaciju podataka● Sistem se sastoji samo od vrhunske opreme (HP, Cisco, NetApp, Fujitsu, Citrix…)● Skalabilnost – Mogućnost povećanja resursa po potrebi u toku od 24h

Heading photo

Sigurnost i bezbjednost podataka

● 24×7 nezavisni sistem za monitoring i obaveštavanje● Sistem je interno izolovan na svim nivoima (virtuelizacija, storage, mreža)● Primena najbolje stručne prakse u skladu sa ISO27001

Heading photo

Smanjenje troškova

Ovakvo rešenje smanjuje potrebna ulaganja u infrastrukturu i održavanje u odnosu na tradicionalne opcije. Dodatna prednost je fleksibilnost u nadogradnji i izmeni samog DR rešenja, kao i mogućnost povećanja ili smanjenja angažovanih resursa u skladu sa promenom potreba klijenta.

Heading photo

Coffee Machine Repair.

Text element

Naš pristup

Otkrijte partnerstvo koje vam može pomoći da postignete više - za svoje ljude, svoje poslovanje i svoje klijente - danas i u budućnosti.

Konsalting usluge

Uključite se u tim stručnjaka za oblake koji će vam pomoći da definirate pravu strategiju kako biste stigli tamo gdje želite biti.

Profesionalne usluge

Dizajnirat ćemo i izgraditi rješenje koje osigurava da najbolje iskoristite svoje aplikacije, tako da možete ubrzati nove mogućnosti za svoje poslovanje.

Upravljane usluge

Dopustite timu stručnjaka da upravlja, upravlja i optimizira svakodnevne elemente vašeg oblačnog okruženja, vodeći vas ispred onoga što slijedi.

Subscribe to our Newsletter & stay updated.

Image placeholder

Ready to start the conversation?

Fill out the form to be connected to one of our experts.

Thank you!

We will contact you shortly.

Can't send form.

Please try again later.