Secure Data Centers @ Sarajevo, BiH


+387 33 563-000


Secure Data Centers @ Sarajevo, BiH


+387 33 563-000


USLUGE > CLOUD > COMPUTE

Compute


Compute usluge

Heading photo

VDC

Virtuelni Data Centar usluga je idealno rješenje za zahtjevne poslovne korisnike ili hostovanje velikih portala.
Ulaganje u vlastiti data centar i veliki troškovi adekvatnog održavanja su prošlost. Uložite Vaše resurse u unapređenje ključnih funkcija poslovanja, a QSS će se brinuti da tehnologija ide u korak sa Vašim potrebama. Usluga virtualnog data centra omogućava da već danas imate potpuno spreman i funkcionalan privatni data centar smješten u QSS Cloudu u roku od par sati.

Heading photo

VPS

Unaprijedite poslovanje uz Virtuelne servere na najmodernijoj Cisco certificiranoj infrastrukturi. Virtuelni Privatni Server je osnovni Cloud servis, koji zapravo predstavlja brz i lak način da bez početnih investicija i uz niske troškove povećate kapacitet vaših IT resursa ili da ih u potpunosti iznajmite.
Namijenjen korisnicima koji imaju potrebe za većom autonomijom i sigurnošću u odnosu na one koje pruža klasični web hosting. Uz QSS VPS na raspolaganje dobijate sve željene resurse i potpunu kontrolu nad svojim serverom.

QSS vCloud usluga se realizuje na brzim i sigurnim serverima u QSS Data Centara u Sarajevu, koji je dostupan na VMware Platformi.

Korištenjem QSS VPS usluge oslobođeni ste ulaganja u hardver i dodatne internet konekcije, a QSS stručni tim će vam pomoći da odaberete optimalnu VPS konfiguraciju, koja odgovara potrebama vaše firme.

Hosting

Web hosting usluga QSS-a omogućava pohranu web stranica/aplikacija na web servere u našim Data Centrima, smještenim u BiH. Višegodišnje ulaganje u razvoj vlastitog centra te iskustvo u pružanju Web hosting usluga, rezultirali su ponudom prilagođenom kompanijama svih tipova i veličina.Poslovanje suvremenih kompanija je nezamislivo bez predstavljanja na Internetu, a potrebe za Web hosting uslugama se iz godine u godinu mijenjaju i rastu. Mi Vam nudimo najkvalitetnije Web hosting usluge sa lokalnom infrastrukturom, kreirane kako bi pružile maksimalnu jednostavnost, sigurnost i pouzdanost.

Ostale Compute usluge

Storage & Backup

Cloud Storage usluga uz pomoć cloud tehnologije omogućava korisniku pohranu podataka na resursima QSS-a. Podaci se spremaju u Data centrima QSS-a u skladu sa IT standardnima, kojima se lako pristupa i upravlja velikom brzinom. Visoko kapacitivni storage za velike količine podataka dostupan je putem QSS Cloud storage servisa, kojeg karakteriše ekonomičnost, visoka dostupnost i ukupna veličina pohrane podataka, koja se
može skalirati u zavisnosti od stvarnih potreba korisnika.

Managed Servisi

Dizajnirat ćemo i izgraditi rješenje koje osigurava da najbolje iskoristite svoje aplikacije, tako da možete ubrzati nove mogućnosti za svoje poslovanje.

Image placeholder

Ready to start the conversation?

Fill out the form to be connected to one of our experts.

Thank you!

We will contact you shortly.

Can't send form.

Please try again later.