Secure Data Centers @ Sarajevo, BiH


+387 33 563-000


Secure Data Centers @ Sarajevo, BiH


+387 33 563-000


USLUGE > DATA > UPRAVLJANJE BAZAMA PODATAKA

Upravljanje bazama podataka

Analizirajte i modernizirajte svoje podatke na tradicionalnim i novijim platformama baza podataka.

Upravljanje podacima

Heading photo

Dopustite nama da upravljamo i optimiziramo vaše relacijske baze podataka, tako da se možete fokusirati na inovacije

Želite da vaše poslovanje raste i evoluira, dok nastavljate da pružate najbolju moguću uslugu svojim klijentima. QSS brine o vašim podacima stručnim migracijama, proaktivnim upravljanjem bazom podataka i naprednim podešavanjem baze podataka za optimizirane performanse.

Bilo da su vaši podaci na dediciranim serverima ili Cloudu, mi vam pomažemo da osigurate maksimalne backend performanse i optimizirane baze podataka.

Heading photo

Brže razvijajte aplikacije na potpuno upravljanoj SQL Database

Eliminišite složenost konfigurisanja i upravljanja visokom dostupnošću, podešavanjem, rezervnim kopijama i drugim zadacima baze podataka sa potpuno upravljanom SQL bazom podataka. Ubrzajte razvoj svoje aplikacije u jedinom oblaku sa zimzelenim SQL-om koristeći najnovije mogućnosti SQL Servera i više nikada ne brinite o ažuriranjima, nadogradnjama ili prestanku podrške.

Ostale Compute usluge

Networking

Naša VPS usluga Cloud Virtuelnog Privatnog Servera namijenjena korisnicima koji imaju potrebe za većom autonomijom i sigurnošću u odnosu na one koje pruža klasični web hosting. Uz TelPro VPS na raspolaganje dobijate sve željene resurse i potpunu kontrolu nad svojim serverom.

Storage & Backup

Cloud Storage usluga uz pomoć cloud tehnologije omogućava korisniku pohranu podataka na resursima QSS-a. Podaci se spremaju u Data centrima QSS-a u skladu sa IT standardnima, kojima se lako pristupa i upravlja velikom brzinom. Visoko kapacitivni storage za velike količine podataka dostupan je putem QSS Cloud storage servisa, kojeg karakteriše ekonomičnost, visoka dostupnost i ukupna veličina pohrane podataka, koja se
može skalirati u zavisnosti od stvarnih potreba korisnika.

Managed Servisi

Dizajnirat ćemo i izgraditi rješenje koje osigurava da najbolje iskoristite svoje aplikacije, tako da možete ubrzati nove mogućnosti za svoje poslovanje.

Image placeholder

Ready to start the conversation?

Fill out the form to be connected to one of our experts.

Thank you!

We will contact you shortly.

Can't send form.

Please try again later.